Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου 2015

Bookworm: "Έτσι κάνουν όλες"

Γεια σας, μανάρια!!!

Ο καιρός τις τελευταίες μέρες ευνοούσε το χουχούλιασμα μετά αναγνώσματος, οπότε άλλο ένα post του βιβλιοσκώληκα είναι εδώ για σας!

Αν και ξεκίνησα να το διαβάζω πριν κανένα μήνα, κατάφερα να τελειώσω μόλις χθες το "Έτσι κάνουν όλες" του Μίμη Ανδρουλάκη και οφείλω να ομολογήσω ότι αποτελείται από μια ενδιαφέρουσα θεματική μίξη...

Λίγη πολιτική, λίγη νευροψυχολογία, λίγες "οικονομικές προγνώσεις" κι όλα αυτά πασπαλισμένα με πολύ πολύ πολύ ΣΕΞ...!
Αν και πληρεί όλες τις προϋποθέσεις ενός ελαφρού αναγνώσματος (σεξ!), τελικά όλα τα υπόλοιπα "το σώζουν" ως ένα βαθμό από την αβάσταχτη ελαφρότητα του σεξουαλικού του στοιχείου και του δίνουν έναν έτσι...πιο σοφιστικέ αέρα!
Στο προκείμενο, ο κεντρικός ήρωας του βιβλίου "Νοστράδαμος" είναι ένας πανέξυπνος, υπέρ-επιτυχημένος επιστήμων, που "βλέπει τον κόσμο από το βάθος του γυναικείου κόλπου"! Υπέρ-σεξουαλικός όσο και υπέρ-πετυχημένος, δίνει εξαιρετικό υλικό στον συγγραφέα, που αναφέρει (με κάμποσες καυτές λεπτομέρειες) ελάχιστες μόνο από τις "περιπέτειες" του, πλαισιωμένες με τις ανάλογες νευροψυχολογικές αναλύσεις.

Γενικά, το βρήκα ένα αρκετά ευχάριστο ανάγνωσμα και έναν πολύ ενδιαφέροντα τρόπο να εκθέσει κάποιος τις πολιτικές του θέσεις και απόψεις. 
Επίσης, είναι βιβλίο unisex, οπότε διαβάζεται άνετα τόσο από γυναίκες, όσο κι από άνδρες, αλλά κυρίως οι άνδρες θα το κατευχαριστηθούν!

Bonus: Το γεγονός ότι ο συγγραφέας βασίζεται σε πραγματικά γεγονότα και αφηγείται σε πρώτο πρόσωπο το κάνει ακόμα πιο ενδιαφέρον!

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου